Vélemények ECG S 299 3in1 sendvicssütő és termékinformációk

Terméknév: ECG S 299 3in1 sendvicssütő Szendvicssütők

Termékleírás: A szendvicssütõ legfõbb elõnye a 3 cserélhetõ sütõlap, szendvicsekhez, grillezéshez, és gofrihoz. A szendvicssütõ rozsdamentes acélból készült, tapadásmentes felülettel. Emellett fogantyúja hõszigetelt, tartalmaz túlmelegedés elleni védelmet, illetve indikátort a csatlakozás jelzéséhez. Mûszaki paraméterek, és jellemzés: 3 cserélhetõ sütõlap: grill, háromszögû szendvics, gofri rozsdamentes acél formatervezés tapadásmentes felület hõszigetelt fogantyú indikátor a csatlakozás/sütéshez alkalmas állapot jelzéséhez... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG S 299 3in1 sendvicssütő mert kedvező ár 9 195 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szendvicssütők.

Reviews ECG S 299 3in1 sendvicssütő




Termék felülvizsgálata ECG S 299 3in1 sendvicssütő

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG S 299 3in1 sendvicssütő -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG S 299 3in1 sendvicssütő és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.



tulajdonságok ECG S 299 3in1 sendvicssütő

További termékképek, részletesebb leírások ECG S 299 3in1 sendvicssütő és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 195 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131303485
- a termék kategóriában van Szendvicssütők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG S 299 3in1 sendvicssütő Szendvicssütők
9 195 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu




Áruk szállítása Szendvicssütők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG S 299 3in1 sendvicssütő) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131303485 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.