Vélemények ECG SO 570 Aszalógép és termékinformációk

Terméknév: ECG SO 570 Aszalógép Gyümölcs szárítógépek

Termékleírás: Amennyiben Ön élelmiszer szárításához alkalmas eszközt keres, ez a gyümölcsszárító tökéletes választás. Segítségével nem csak gyümölcsöt száríthat, de zöldséget, húst, illetve gyógynövényeket is.  A szárító 5 szárító lapot tartalmaz, melyek átmérõje 30,4 cm, ennek köszönhetõen Ön rengeteg alapanyagot takaríthat meg. Az idõzítõnek köszönhetõen a készülék ellenõrzése nem szükséges. Mûszaki paraméterek: digitális kezelõfelület LED kijelzõ folyamatos hõszabályozás (35-70 °C) idõzítõ ventilátor az egyenletes szárításhoz túlmelegedés elleni védelem... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG SO 570 Aszalógép mert kedvező ár 17 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyümölcs szárítógépek.

Reviews ECG SO 570 Aszalógép
Termék felülvizsgálata ECG SO 570 Aszalógép

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG SO 570 Aszalógép -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG SO 570 Aszalógép és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG SO 570 Aszalógép

További termékképek, részletesebb leírások ECG SO 570 Aszalógép és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 17 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131305502
- a termék kategóriában van Gyümölcs szárítógépek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG SO 570 Aszalógép Gyümölcs szárítógépek
17 245 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyümölcs szárítógépek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG SO 570 Aszalógép) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131305502 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyümölcs szárítógépek - További termékek megtekintése