Vélemények ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó és termékinformációk

Terméknév: ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó Parketta porszívó

Termékleírás: Ez a porszívó tökéletes választás minden háztartáshoz. Biztosan az Ön tetszését is elnyeri a szívó teljesítmény elektronikus szabályozása, melynek köszönhetõen tetszés szerint állíthatja be a szívóerõ intenzitását. Ráadásul a porszívó 4,8 m hosszú kábelt tartalmaz, hatósugara pedig 8 m, így nagyobb helyiségek takarításához is alkalmas. A porzsák állapotát indikátor jelzi.   Mûszaki adatok: rozsdamentes acél teleszkópos szívócsõ hõbiztosíték porzsák tipusa: KOMA ECG VP 3120 S, Swirl® Y 101®. 82dB energiaosztály C... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó mert kedvező ár 15 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Parketta porszívó.

Reviews ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó
Termék felülvizsgálata ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó

További termékképek, részletesebb leírások ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131305342
- a termék kategóriában van Parketta porszívó


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó Parketta porszívó
15 995 Ft
Az áruk elérhetősége
01.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Parketta porszívó

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG VP 3120 S Giallo porzsákos porszívó) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131305342 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Parketta porszívó - További termékek megtekintése