Vélemények ECG VV 121 ionic Hajszárító és termékinformációk

Terméknév: ECG VV 121 ionic Hajszárító Hajszárítók

Termékleírás: Ez a hajszárító a frizura készítés elengedhetetlen segédeszközévé válik! Állítható 2 teljesítményi, és 3 különbözõ hõfokozat. A hajszárító rendelkezik COOL nyomógombbal - hideg levegõ, mely kiváló a frizura rögzítéséhez, emellett megvédi haját a légnyomással szemben. Az ionizáló funkció kíméletes a hajjal szemben. A csomagolás ráadásul tartalmaz diffúzort, melynek segítségével hullámos, sûrû hajat varázsolhat tincseibõl. Biztonságos használatáért a túlmelegedés elleni védelem, illetve a levehetõ levegõ bemeneti rács felelõs. Biztonsan Ön is értékelni fogja a LED kontrollfényt, mely jelzi a hajszárító hõfokozatát. A hajszárító rendelkezik akasztófüllel, az egyszerû tárolás érdekében. Csatlakozókábel hossza 1,9 m. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék ECG VV 121 ionic Hajszárító mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Hajszárítók.

Reviews ECG VV 121 ionic Hajszárító
Termék felülvizsgálata ECG VV 121 ionic Hajszárító

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a ECG VV 121 ionic Hajszárító -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket ECG VV 121 ionic Hajszárító és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok ECG VV 121 ionic Hajszárító

További termékképek, részletesebb leírások ECG VV 121 ionic Hajszárító és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8592131303591
- a termék kategóriában van Hajszárítók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

ECG VV 121 ionic Hajszárító Hajszárítók
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Hajszárítók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (ECG VV 121 ionic Hajszárító) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592131303591 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Hajszárítók - További termékek megtekintése