Vélemények Eisbär Dakota Beanie Juniors és termékinformációk

Terméknév: Eisbär Dakota Beanie Juniors Gyermek kiegészítők Eisbär

Termékleírás: Eisbar Dakota Beanie Juniors The kids Eisbar Dakota Beanie is perfect for the winter cold or bracing air of the slopes, featuring a knitted outer along with a micro fleece headband for a super warm and comfortable fit, complete with a striped pattern, pompom and Eisbar branding. > Kids beanie > Knitted outer > Microfleece headband > Pompom > Striped pattern > Eisbar branding > Shell: 50% wool, 50% polyacrylic > Lining: 100% polyester > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Eisbär Dakota Beanie Juniors mert kedvező ár 11 165 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek kiegészítők.

Reviews Eisbär Dakota Beanie Juniors
Termék felülvizsgálata Eisbär Dakota Beanie Juniors

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Eisbär Dakota Beanie Juniors -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Eisbär vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Eisbär Dakota Beanie Juniors és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Eisbär Dakota Beanie Juniors Eisbär

További termékképek, részletesebb leírások Eisbär Dakota Beanie Juniors és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Eisbär, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 165 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Eisbär
- code EAN 2906479160208
- a termék kategóriában van Gyermek kiegészítők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Eisbär Dakota Beanie Juniors Gyermek kiegészítők
11 165 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek kiegészítők Eisbär

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Eisbär Dakota Beanie Juniors) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Eisbär), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2906479160208 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek kiegészítők - További termékek megtekintése