Vélemények Eldobható vinil kesztyűk XL, XL és termékinformációk

Terméknév: Eldobható vinil kesztyűk XL, XL Kis takarítóeszközök

Termékleírás:  Az egyszer használatos kesztyű nélkülözhetetlen segítség a takarításnál. Nem csak megvédi Önt a kellemetlen szennyeződésektől, hanem védi a kezét a veszélyes tisztítószerekkel való érintkezéstől, amelyek kiszárítják és tönkreteszik a kezét. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Eldobható vinil kesztyűk XL, XL mert kedvező ár 1 245 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kis takarítóeszközök.

Reviews Eldobható vinil kesztyűk XL, XL
Termék felülvizsgálata Eldobható vinil kesztyűk XL, XL

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Eldobható vinil kesztyűk XL, XL -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Eldobható vinil kesztyűk XL, XL és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Eldobható vinil kesztyűk XL, XL

További termékképek, részletesebb leírások Eldobható vinil kesztyűk XL, XL és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 245 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5906615105237
- a termék kategóriában van Kis takarítóeszközök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Eldobható vinil kesztyűk XL, XL Kis takarítóeszközök
1 245 Ft
Az áruk elérhetősége
28.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kis takarítóeszközök

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Eldobható vinil kesztyűk XL, XL) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5906615105237 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kis takarítóeszközök - További termékek megtekintése