Vélemények Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm és termékinformációk

Terméknév: Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm Kötények Šik v kuchyni

Termékleírás:  A konyhai munka is lehet szórakoztató a gyermekek számára. Ez a kedves pöttyökkel és masnival díszített csinos kötény bizonyára elnyeri a kis szakácsnők tetszését, és örömmel segítenek anyukájuknak a főzésnél. A szabásával és kellemes anyagával mindenkit lenyűgöz. A kötény felnőtt méretben is beszerezhető. A kötény 100 %-ban könnyű pamutból készült. A hosszmérete kb. 50 cm és a 3 éven felüli gyermekek számára megfelelő. A zsebén biztostű segítségével rögzített, piros színű masni található, amely mosáskor egyszerűen levehető. A nyak és a derék körüli kötők hossza tetszőleges méretűre állítható. A termék Csehországban készült, kizárólag hazai alapanyagokból.  A csomagolásban a kötényhez egy masnis hajpánt is tartozik, amelyen a masni bárhol rögzíthető. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kötények.

Reviews Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm
Termék felülvizsgálata Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Šik v kuchyni vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm Šik v kuchyni

További termékképek, részletesebb leírások Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Šik v kuchyni, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Šik v kuchyni
- code EAN
- a termék kategóriában van Kötények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm Kötények
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kötények Šik v kuchyni

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Elegancia a konyhában, Gyermek kötény, kék, 47 x 53 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Šik v kuchyni), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kötények - További termékek megtekintése