Vélemények Élelmiszer tároló doboz és termékinformációk

Terméknév: Élelmiszer tároló doboz Műanyag dobozok és tárolóedények Orion

Termékleírás: Az élelmiszer tároló dobozok nagyon hasznosak a konyhában. Használja különböző élelmiszerek tárolására, mint pl. a cukor, liszt, tészták, piskóta, édességek és sok más. A tároló doboz nagy előnye, hogy adagoló nyílással rendelkezik. Fedővel kínáljuk különböző színekben, a konkrét szín kiválasztásának lehetősége nélkül. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Élelmiszer tároló doboz mert kedvező ár 1 595 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények.

Reviews Élelmiszer tároló doboz
Termék felülvizsgálata Élelmiszer tároló doboz

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Élelmiszer tároló doboz -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Orion vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Élelmiszer tároló doboz és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Élelmiszer tároló doboz Orion

További termékképek, részletesebb leírások Élelmiszer tároló doboz és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Orion, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 595 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Orion
- code EAN 8694064000087
- a termék kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Élelmiszer tároló doboz  Műanyag dobozok és tárolóedények
1 595 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 24.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műanyag dobozok és tárolóedények Orion

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Élelmiszer tároló doboz ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Orion), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8694064000087 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műanyag dobozok és tárolóedények - További termékek megtekintése