Vélemények Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l és termékinformációk

Terméknév: Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l Permetezőgépek és edények

Termékleírás: Az Eos műanyag kanna alkalmas szobai vagy erkélyen termesztett növények öntözéséhez. Divatos formájú, meghosszabbított nyakkal rendelkezik a cseppmentes, kényelmes öntözéshez. Minőségi, tömör műanyagból készül. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l mert kedvező ár 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Permetezőgépek és edények.

Reviews Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l
Termék felülvizsgálata Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l

További termékképek, részletesebb leírások Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 5905197195056
- a termék kategóriában van Permetezőgépek és edények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l Permetezőgépek és edények
845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Permetezőgépek és edények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Eos kanna, zöldcitrom, 1,5 l) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905197195056 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Permetezőgépek és edények - További termékek megtekintése