Vélemények Erima Performance Running Tights Ladies és termékinformációk

Terméknév: Erima Performance Running Tights Ladies Sportos leggings Erima

Termékleírás: Erima Performance Running Tights Ladies These Erima Performance Running Tights are a slim fit with a stretch fit fabric that combines with the elasticated waistband and drawstring fastening that offers a comfortable fit. The flat lock seams offer limited irritation to the skin whilst the fleece lining offers warmth on cold days. Finished with zip fastening ankles, a single pocket to the back and Erima branding. > Ladies running tights > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Zip ankles > Fleece lining > Flat lock seams > Reflective elements > Mesh panels > Erima branding > 85% polyamide 15% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Erima Performance Running Tights Ladies mert kedvező ár 13 319 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos leggings.

Reviews Erima Performance Running Tights Ladies
Termék felülvizsgálata Erima Performance Running Tights Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Erima Performance Running Tights Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Erima vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Erima Performance Running Tights Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Erima Performance Running Tights Ladies Erima

További termékképek, részletesebb leírások Erima Performance Running Tights Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Erima, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 319 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Erima
- code EAN 2458457033108
- a termék kategóriában van Sportos leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Erima Performance Running Tights Ladies Sportos leggings
13 319 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos leggings Erima

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Erima Performance Running Tights Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Erima), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2458457033108 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos leggings - További termékek megtekintése