Vélemények Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép és termékinformációk

Terméknév: Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép Kenyérsütők Eta

Termékleírás:  AzEta DELICCA 7149 90020otthoni kenyérsütő gép memóriával rendelkezik áramkimaradás esetére. Megjeleníti a napi időt üzemelésen kívül is. További előnye az időzítő és a 12 előre beállított program. A kenyérsütő maximális kapacitása 1,3 kg. Nagy előny például egy 30 perces áramkimaradási memória és az időzítő 10 perc és 12 óra közötti időtartamra. A kenyérsütő motorjára 5 év meghosszabbított garanciát vállalnak. Tartozékok: sütőedény 2 dagasztóhorog Programok: Klasszikus - fehér búza és barna rozskenyér készítésére Teljes kiőrlésű - teljes kiőrlésű kenyér sütésére alacsony gluténtartalmú lisztből Toast - könnyű kenyér, ropogós kérgű és puha belsejű francia kenyér sütésére Gyors - a fehér, búza és rozskenyér gyors elkészítésére Édes - édes fajta kenyér sütésére ropogós kéreggel Torta - nyersanyagok (pl. sütemények, kalácsok) dagasztására/keverésére, amelyek utána a beállított ideig sülnek Marmelad - dzsem vagy friss gyümölcsből lekvár készítésére Tészta előkészítése - dagasztásra/keverésre és utána a tészta kelesztésére sütés nélkül Szuper gyors - a fehér, a búza és a rozskenyér gyors elkészítésére Sütés - barna kenyér, sütemény vagy vagdalt sütésére Gluténmentes - gluténmentes kenyér elkészítéséhez Házi - a sütés/előkészítés minden szakaszának egyedi beállítására ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép mert kedvező ár 39 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kenyérsütők.

Reviews Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép
Termék felülvizsgálata Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Eta vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép Eta

További termékképek, részletesebb leírások Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Eta, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 39 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Eta
- code EAN 8590393244652
- a termék kategóriában van Kenyérsütők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép Kenyérsütők
39 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 29.11.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kenyérsütők Eta

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Eta 7149 Otthoni kenyérsütő gép) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Eta), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590393244652 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.