Vélemények Ételtároló doboz és termékinformációk

Terméknév: Ételtároló doboz Műanyag dobozok és tárolóedények

Termékleírás: Praktikus ételtároló doboz, ami megkönnyíti a szendvicsek, sütemények, édes és/vagy sós kekszek szállítását. A dobozban található lyukacsos tálcának köszönhetően a benne tárolt ételek nem párásodnak be. Az étel könnyen kivehető a tálcával együtt. A fedélen kialakított fülnek hála, könnyen hordozható. A fedél minden oldalán keskeny csatok találhatóak, melyek szoros kapcsolódási pontokat biztosítanak a doboz és a fedél között. A doboz kiváló minőségű műanyagból készült, mely kemény és tartós. Nem tartalmaz BPA-t (Bisphenol A). Többféle színváltozatban kínáljuk (kék, zöld. rózsaszín) választási lehetőség nélkül. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Ételtároló doboz mert kedvező ár 2 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények.

Reviews Ételtároló doboz
Termék felülvizsgálata Ételtároló doboz

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Ételtároló doboz -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Ételtároló doboz és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Ételtároló doboz

További termékképek, részletesebb leírások Ételtároló doboz és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 2 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591177060338
- a termék kategóriában van Műanyag dobozok és tárolóedények


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Ételtároló doboz Műanyag dobozok és tárolóedények
2 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műanyag dobozok és tárolóedények

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Ételtároló doboz) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591177060338 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műanyag dobozok és tárolóedények - További termékek megtekintése