Vélemények Fa állvány karácsonyfához, barna és termékinformációk

Terméknév: Fa állvány karácsonyfához, barna Műfenyők

Termékleírás: Szerezze be ezt a kézi készítésű állványt, természetes színű fenyőfa kivitelben. Feltöltheti vízzel is, a gyökérzet helyén. Maximum 2 m-es magasságú és 6 cm alatti törzsátmérővel rendelkező fákhoz ideális. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fa állvány karácsonyfához, barna mert kedvező ár 7 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Műfenyők.

Reviews Fa állvány karácsonyfához, barna
Termék felülvizsgálata Fa állvány karácsonyfához, barna

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fa állvány karácsonyfához, barna -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fa állvány karácsonyfához, barna és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fa állvány karácsonyfához, barna

További termékképek, részletesebb leírások Fa állvány karácsonyfához, barna és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8590844100018
- a termék kategóriában van Műfenyők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fa állvány karácsonyfához, barna Műfenyők
7 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 21.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Műfenyők

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fa állvány karácsonyfához, barna) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590844100018 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Műfenyők - További termékek megtekintése