Vélemények Fabric Bow Slip Ladies Trainers és termékinformációk

Terméknév: Fabric Bow Slip Ladies Trainers Modern és elegáns ruha Fabric

Termékleírás: Fabric Bow Slip Ladies Trainers The Fabric Bow Trainers feature a casual slip on design complete with bow to the upper. > Ladies trainers > SLip on > Bow detail > Contrasting rubber outsole > Synthetic upper and sole, Textile inner... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Fabric Bow Slip Ladies Trainers mert kedvező ár 9 186 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Fabric Bow Slip Ladies Trainers
Termék felülvizsgálata Fabric Bow Slip Ladies Trainers

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fabric Bow Slip Ladies Trainers -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Fabric vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fabric Bow Slip Ladies Trainers és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fabric Bow Slip Ladies Trainers Fabric

További termékképek, részletesebb leírások Fabric Bow Slip Ladies Trainers és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Fabric, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 186 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Fabric
- code EAN 2234198032408
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fabric Bow Slip Ladies Trainers Modern és elegáns ruha
9 186 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Fabric

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fabric Bow Slip Ladies Trainers) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Fabric), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2234198032408 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése