Vélemények Falikép 4 részes FÁK ST007E40 és termékinformációk

Terméknév: Falikép 4 részes FÁK ST007E40 4 RÉSZES képek

Termékleírás: Különböző méretű élethűen ábrázolt motívum, magas minőségű vászonra feszített kép Modern képek modern otthonba és modern belső térbe. Minőségi vászonra nyomtatott digitális minőségű motívum, fakeretre feszítve. A keret oldalaira is felfeszített vászon megismételhetetlen 3D effektust biztosít. Szagmentes ökológiai termék. Faliképek, melyek egyszerűen inspirálják Önt .... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Falikép 4 részes FÁK ST007E40 mert kedvező ár 11 190 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van 4 RÉSZES képek.

Reviews Falikép 4 részes FÁK ST007E40
Termék felülvizsgálata Falikép 4 részes FÁK ST007E40

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Falikép 4 részes FÁK ST007E40 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Falikép 4 részes FÁK ST007E40 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Falikép 4 részes FÁK ST007E40

További termékképek, részletesebb leírások Falikép 4 részes FÁK ST007E40 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 190 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van 4 RÉSZES képek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Falikép 4 részes FÁK ST007E40 4 RÉSZES képek
11 190 Ft
Az áruk elérhetősége
11.04.2020
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása 4 RÉSZES képek

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Falikép 4 részes FÁK ST007E40) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
4 RÉSZES képek - További termékek megtekintése