Vélemények Falikép TÁJ KR017E11 és termékinformációk

Terméknév: Falikép TÁJ KR017E11 Barna 50 árnyalata

Termékleírás: Különböző méretű élethűen ábrázolt motívum, magas minőségű vászonra feszített kép Modern képek modern otthonba és modern belső térbe. Minőségi vászonra nyomtatott digitális minőségű motívum, fakeretre feszítve. A keret oldalaira is felfeszített vászon megismételhetetlen 3D effektust biztosít. Szagmentes ökológiai termék. Faliképek, melyek egyszerűen inspirálják Önt .... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Kephaz.hu ezt ajánlja termék Falikép TÁJ KR017E11 mert kedvező ár 3 199 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Barna 50 árnyalata.

Reviews Falikép TÁJ KR017E11
Termék felülvizsgálata Falikép TÁJ KR017E11

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Falikép TÁJ KR017E11 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Falikép TÁJ KR017E11 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Falikép TÁJ KR017E11

További termékképek, részletesebb leírások Falikép TÁJ KR017E11 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Kephaz.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 199 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Barna 50 árnyalata


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Falikép TÁJ KR017E11 Barna 50 árnyalata
3 199 Ft
Az áruk elérhetősége
18.08.2020
irány a bolt » Kephaz.hu
Áruk szállítása Barna 50 árnyalata

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Kephaz.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Falikép TÁJ KR017E11) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértKephaz.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Barna 50 árnyalata - További termékek megtekintése