Vélemények Falke Tght Windguard Ld44 és termékinformációk

Terméknév: Falke Tght Windguard Ld44 Sportos leggings Falke

Termékleírás: Take on the toughest trails in the adidas Supernova Trail 365 Short Sleeve Half Zip Tee. This tee has all the essentials with all-over ventilation, muscle support, and a handy back zipper pocket. Features: Ventilated CLIMACOOL keeps you dry and comfortable Half-zip Back zipper pocket 100% polyester jacquard... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Falke Tght Windguard Ld44 mert kedvező ár 25 305 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Sportos leggings.

Reviews Falke Tght Windguard Ld44
Termék felülvizsgálata Falke Tght Windguard Ld44

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Falke Tght Windguard Ld44 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Falke vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Falke Tght Windguard Ld44 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Falke Tght Windguard Ld44 Falke

További termékképek, részletesebb leírások Falke Tght Windguard Ld44 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Falke, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 25 305 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Falke
- code EAN 2458459033502
- a termék kategóriában van Sportos leggings


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Falke Tght Windguard Ld44 Sportos leggings
25 305 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Sportos leggings Falke

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Falke Tght Windguard Ld44) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Falke), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2458459033502 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Sportos leggings - További termékek megtekintése