Vélemények Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms és termékinformációk

Terméknév: Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms Modern és elegáns ruha Farah Vintage

Termékleírás: Newbie Jogging Bottoms by Farah > Premium joggers > Elasticated waistband > Drawstring fastening > Ribbed cuffs > 3 open pockets > Soft fleece lining > Embroidered logo > Farah branding > 60% cotton, 40% polyester > Machine washable at 30 degrees > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms mert kedvező ár 8 043 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms
Termék felülvizsgálata Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Farah Vintage vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms Farah Vintage

További termékképek, részletesebb leírások Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Farah Vintage, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 043 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Farah Vintage
- code EAN 2480086221953
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms Modern és elegáns ruha
8 043 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Farah Vintage

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Farah Vintage Newbie Jogging Bottoms) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Farah Vintage), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2480086221953 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése