Vélemények Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm és termékinformációk

Terméknév: Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm Gurulós utazótáskák

Termékleírás: A kerekes bevásárlótáska kitűnő segítséget jelent mindenkinek, különösen a nehezebb bevásárlásoknál. A táska poliészterből készült, levehető a fémszerkezetről és könnyen mosható. A maximális kényelem érdekében ergonomikus fogantyúval rendelkezik, a táska szerkezetét egy fém tároló biztosítja, amely stabilizálja az egész terméket. A műanyag kerekek lehetővé teszik a könnyű mozgást bármilyen felületen. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm mert kedvező ár 4 945 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gurulós utazótáskák.

Reviews Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm
Termék felülvizsgálata Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm

További termékképek, részletesebb leírások Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 945 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591022375884
- a termék kategóriában van Gurulós utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm Gurulós utazótáskák
4 945 Ft
Az áruk elérhetősége
27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gurulós utazótáskák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fekete csík kerekes bevásárlótáska, 87 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022375884 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gurulós utazótáskák - További termékek megtekintése