Vélemények Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép és termékinformációk

Terméknév: Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép Akkumulátoros fúrók Fieldmann

Termékleírás: Egy Fieldmann akkumulátoros fúró használatakor szinte minden munkaterület kényelmesen elérhető, hiszen nem határolja be azt a tápkábel hossza. Az áramellátásáról egy 14,4 V lítium-ion akkumulátor gondoskodik. A fúrógép az akkumulátorral felszerelve különösen könnyű és jól kiegyensúlyozott - ráadásul egy kényelmes, ergonomikus kialakítású markolat is segíti a könnyed használatot. A fúrógép gyorstokmánya legfeljebb 10mm fúrószár alkalmazását teszi lehetővé. Két sebességfokozat és 25+1 nyomatékszint áll rendelkezésünkre különféle csavarok és facsavarok rögzítéséhez. Az akkumulátor töltöttségét jelző fények mellett LED fényforrást is találunk - ami igen hasznos a munkaterület megvilágításához.Technikai praméterek: 14,4V/Lítium-ion akkumulátor 1 300 mAh 2 sebességfokozat: 0-350 / 0-1 250 rpm 3 töltöttségi szint jelző LED töltési idő: 3- 5 óra nyomaték: 25+1 fúráshoz gyorstokmány O 10 mm átmérőig forgatónyomaték: 15 N.m tömeg: 1,3 kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép mert kedvező ár 16 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Akkumulátoros fúrók.

Reviews Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép
Termék felülvizsgálata Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Fieldmann vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép Fieldmann

További termékképek, részletesebb leírások Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Fieldmann, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 16 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Fieldmann
- code EAN 8590669177288
- a termék kategóriában van Akkumulátoros fúrók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép Akkumulátoros fúrók
16 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Akkumulátoros fúrók Fieldmann

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fieldmann FDV 1004 akkumlátoros fúrógép) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Fieldmann), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669177288 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Akkumulátoros fúrók - További termékek megtekintése