Vélemények Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű és termékinformációk

Terméknév: Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű Kertibútor tartozékok Fieldmann

Termékleírás: 100% poliészterből készült vízálló huzat, mely kül- és beltéri használatra is alkalmas. A CLASSIC - FDZN 4007 nyugágyhoz ideális. Súlya: 180 g/m2... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű mert kedvező ár 9 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kertibútor tartozékok.

Reviews Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű
Termék felülvizsgálata Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Fieldmann vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű Fieldmann

További termékképek, részletesebb leírások Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Fieldmann, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Fieldmann
- code EAN 8590669162659
- a termék kategóriában van Kertibútor tartozékok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű Kertibútor tartozékok
9 895 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kertibútor tartozékok Fieldmann

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fieldmann FDZN 9007 Clasic huzat nyugágyhoz krémszínű) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Fieldmann), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8590669162659 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kertibútor tartozékok - További termékek megtekintése