Vélemények Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39 és termékinformációk

Terméknév: Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39 Tűzrakók

Termékleírás: Nem tudja hol rakjon tüzet, vagy csak egyszerûen nem szeretné ha rendetlenség lenne kertjében? Akkor ezt az áthelyezhetõ tûzhelyet Önnek találták ki! Az áthelyezhetõ fém tûzhely segítségével problémamentesen grillezhet a teraszon,  vagy a kertben, vagy egyszerûen csak romantikus légkört teremthet. Biztosan az Ön érdeklõdését is felkelti egyedi külsejével, a láng formájú bemetszéseivel. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39 mert kedvező ár 11 645 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Tűzrakók.

Reviews Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39
Termék felülvizsgálata Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39

További termékképek, részletesebb leírások Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 645 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8719202484090
- a termék kategóriában van Tűzrakók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39 Tűzrakók
11 645 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Tűzrakók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fire áthelyezhető tűzhely, ám. 39) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8719202484090 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Tűzrakók - További termékek megtekintése