Vélemények Firetrap Check Shirt Junior Boys és termékinformációk

Terméknév: Firetrap Check Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha Firetrap

Termékleírás: Firetrap Check Shirt Junior Boys The Firetrap Check Shirt is designed with a full button fastening, short sleeves, button down collar and chest pocket in a regular fit, completed with a stylish all over check pattern that makes it ideal for summer wear. > Boy's shirt > Full button fastening > Short sleeves > Button down collar > Chest pocket > Regular fit > All over check pattern > Firetrap branding > 100% cotton > Machine washable > Keep away from fire... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Firetrap Check Shirt Junior Boys mert kedvező ár 3 863 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews Firetrap Check Shirt Junior Boys
Termék felülvizsgálata Firetrap Check Shirt Junior Boys

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Firetrap Check Shirt Junior Boys -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Firetrap vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Firetrap Check Shirt Junior Boys és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Firetrap Check Shirt Junior Boys Firetrap

További termékképek, részletesebb leírások Firetrap Check Shirt Junior Boys és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Firetrap, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 863 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Firetrap
- code EAN 2557194182053
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Firetrap Check Shirt Junior Boys Modern és elegáns ruha
3 863 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha Firetrap

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Firetrap Check Shirt Junior Boys) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Firetrap), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2557194182053 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése