Length: 39.5cm > Width: 21cm > Height: 5…" />

Vélemények Firetrap Futura Suitcase és termékinformációk

Terméknév: Firetrap Futura Suitcase Utazótáskák Firetrap

Termékleírás: Firetrap Futura Suitcase > Hardshell > Telescopic handle > 4 wheels > Internal divider and luggage straps > 22" case > Length: 39.5cm > Width: 21cm > Height: 56cm > Capacity: 41.5L > Weight: 2.7kg > 26" case > Length: 46.5cm > Width: 27.5cm > Height: 66cm > Capacity: 78.6L > Weight: 3.3kg > 30" case > Length: 53cm > Width: 32cm > Height: 76cm > Capacity: 121.2L > Weight: 4.3kg... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Firetrap Futura Suitcase mert kedvező ár 19 886 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Utazótáskák.

Reviews Firetrap Futura Suitcase




Termék felülvizsgálata Firetrap Futura Suitcase

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Firetrap Futura Suitcase -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Firetrap vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Firetrap Futura Suitcase és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.



tulajdonságok Firetrap Futura Suitcase Firetrap

További termékképek, részletesebb leírások Firetrap Futura Suitcase és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Firetrap, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 886 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Firetrap
- code EAN 2708082910603
- a termék kategóriában van Utazótáskák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Firetrap Futura Suitcase Utazótáskák
19 886 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu




Áruk szállítása Utazótáskák Firetrap

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Firetrap Futura Suitcase) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Firetrap), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2708082910603 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Utazótáskák - További termékek megtekintése