Vélemények FISKARS 1000664 és termékinformációk

Terméknév: FISKARS 1000664 Fiskars QuikFit szerszámok Fiskars

Termékleírás: A Fiskars QuikFit eszközök cserélhető fejekkel a kerti szerszámok azon kategóriájába tartoznak, amelyek különböző kerti munkákra alkalmasak. A Fiskars QuikFit eszközök biztonságos és inteligens megoldást kínálnak azokon a helyeken, amelyek rosszul hozzáférhetőek. Lehetővé teszi az udvar, a gyep megmunkálását és további kerti munkára is alkalmas. A Fiskars QuikFit kettős zárási rendszere a Red Dot Award: Production Design 2010 díj nyertese lett. Kézbeillő eszközök. Ha szeretne kertjében sokféle munkát végezni, de kevés eszköz segítségével, akkor a QuikFit rendszer cserélető fejekkel lesz a megfelelő Ön számára. A mechanizmuz használható, mint ereszcsatorna tisztító, gereblye, kapa, gyomláló, fűrész, hólapát stb., tehát az egész kertről gondoskodhat. Univerzális adapterének köszönhetően az egyes komponenseket kombinálhatja. Kattintsa be a szükséges fejet és kezdheti a munkát. A Fiskars eszközök új szabadalmaztatott csere-mechanizmusával (patent FI20095955), amely lehetővé teszi a pótfejek egyszerű rögzítését (gereblye, kultivátor, kapa, stb.). A beépített hüvelynek köszönhetően a fejek húzó mozdulattal egyszerűen levehetőek. Helyezze fel az új pótfejet a mechanizmus végére és összekattintás után már kezdheti is a munkát. A  QuikFit™ rövid nyél alumíniumból készült puha műanyag bevonattal, amely kellemes tapintású. Speciálisan kis eszközök csatlakoztatására lett kifejlesztve. Lyuk a felakasztásra. Tökéletes különböző kerti munkákhoz. Az univerzális adapter lehetővé teszi a más gyártóktól származó pótfejek csatlakoztatását is. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék FISKARS 1000664 mert kedvező ár 4 295 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fiskars QuikFit szerszámok.

Reviews FISKARS 1000664
Termék felülvizsgálata FISKARS 1000664

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a FISKARS 1000664 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Fiskars vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket FISKARS 1000664 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok FISKARS 1000664 Fiskars

További termékképek, részletesebb leírások FISKARS 1000664 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Fiskars, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 295 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Fiskars
- code EAN 5905568360229
- a termék kategóriában van Fiskars QuikFit szerszámok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

FISKARS 1000664 Fiskars QuikFit szerszámok
4 295 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fiskars QuikFit szerszámok Fiskars

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (FISKARS 1000664) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Fiskars), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905568360229 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fiskars QuikFit szerszámok - További termékek megtekintése