Vélemények FISKARS 121423 és termékinformációk

Terméknév: FISKARS 121423 Fejszék Fiskars

Termékleírás: Fiskars X7 fejsze kempingezéshez, turázóknak és outdoorra alkalmas, autóba, hajóba és nyaralásra.Új penge geometria, új nyél-jelölés, puha műanyag rétegű vég, új tok. A penge lapos része (talpa) használható fa, műanyag vagy alumínium ék beütésére. Nem szabad acél ék beütésére használni, vagy kalapáccsal ütni. A Fiskars fejsze tok védi a élét áthelyezés vagy tárolás alatt. Biztonsági zár, melyet könnyen lehet nyitni és csukni.Fiskars fejsze penge – Speciális alumínium acél odorban könnyen csiszolható, precízen kicsiszolt penge klasszikus fejsze penge 30 ° kemping fejsze penge 30 ° -40 ° konvex alakba csiszolt, hogy kevesbé legyen sérülékény, Új penge geometria lekerekített szélek a szélesített fejsze éken könnyebbé teszik a fejsze kihúzását a fából optimalizálja a penge erősségét és tartóságát.PTFE felület a súrlódás csökkentésére 25%-al csökkenti a súrlódást megvédi a pengét a korózió ellenA fejsze súlypontja nagyon közel van a pengéhez hatékonyabb tökéletesen kiegyensúlyozott a precíz munkáraA nyél FibreComp ™ anyagból készült szilárd, tartós és könnyű nem befolyásolja az időjárás, ugyanaz a tulajdonsága szárazon vagy nedvesen is.A markolás helye puha műanyagból készült a kemény közép és a puha felület kombinációja az új technológiának köszönhető lengéscsillapító kényelmes fogás, nem csúszik szélesített végű nyél megakadályozza a fejsze kicsúszását... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék FISKARS 121423 mert kedvező ár 11 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fejszék.

Reviews FISKARS 121423
Termék felülvizsgálata FISKARS 121423

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a FISKARS 121423 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Fiskars vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket FISKARS 121423 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok FISKARS 121423 Fiskars

További termékképek, részletesebb leírások FISKARS 121423 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Fiskars, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 11 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Fiskars
- code EAN 6411501214232
- a termék kategóriában van Fejszék


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

FISKARS 121423 Fejszék
11 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fejszék Fiskars

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (FISKARS 121423) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Fiskars), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 6411501214232 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fejszék - További termékek megtekintése