Vélemények Fiskars 135542 és termékinformációk

Terméknév: Fiskars 135542 Fiskars QuikFit szerszámok Fiskars

Termékleírás: A Fiskars QuikFit eszközök cserélhető fejekkel a kerti szerszámok azon kategóriájába tartoznak, amelyek különböző kerti munkákra alkalmasak. A Fiskars QuikFit eszközök biztonságos és inteligens megoldást kínálnak azokon a helyeken, amelyek rosszul hozzáférhetőek. Lehetővé teszi az udvar, a gyep megmunkálását és további kerti munkára is alkalmas. A Fiskars QuikFit kettős zárási rendszere a Red Dot Award: Production Design 2010 díj nyertese lett. Kézbeillő eszközök. Ha szeretne kertjében sokféle munkát végezni, de kevés eszköz segítségével, akkor a QuikFit rendszer cserélető fejekkel lesz a megfelelő Ön számára. A mechanizmuz használható, mint ereszcsatorna tisztító, gereblye, kapa, gyomláló, fűrész, hólapát stb., tehát az egész kertről gondoskodhat. Univerzális adapterének köszönhetően az egyes komponenseket kombinálhatja. Kattintsa be a szükséges fejet és kezdheti a munkát. Click & Reach (bekattintani és elérni). A Click & Reach széria a QuikFit™ rendszert kínálja, amely egyszerű megoldásokat kínál a nehezen hozzáférhető helyeken, miközben biztonságos. Nem akar létrázni? Vagy az ereszcsatorna túl magasan van? A Fiskars ereszcsatorna tisztító egy remek multifunkciós eszköz a háztartásba. A kaparófej segítségével eltávolíthatja pl. a leveleket és a kefével pedig az apró szennyeződéseket távolíthatja el. A fej különböző szögben hajlítható, így ideálisan beállíthatja a különböző ereszcsatornáknál. A beállítást a fej megnyomásával állíthatja be, tehát nincs szükséges csavarozásra. Ajánlott cserélhető nyelek: QuikFit teleszkópos L (676762) és QuikFit teleszkópos M (6676761). ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fiskars 135542 mert kedvező ár 7 995 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fiskars QuikFit szerszámok.

Reviews Fiskars 135542
Termék felülvizsgálata Fiskars 135542

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fiskars 135542 -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Fiskars vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fiskars 135542 és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fiskars 135542 Fiskars

További termékképek, részletesebb leírások Fiskars 135542 és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Fiskars, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 7 995 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Fiskars
- code EAN 5905568355423
- a termék kategóriában van Fiskars QuikFit szerszámok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fiskars 135542  Fiskars QuikFit szerszámok
7 995 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fiskars QuikFit szerszámok Fiskars

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fiskars 135542 ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Fiskars), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905568355423 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fiskars QuikFit szerszámok - További termékek megtekintése