Vélemények Fiskars QuikFit egyenes fűrész és termékinformációk

Terméknév: Fiskars QuikFit egyenes fűrész Kézi fűrészek Fiskars

Termékleírás: A Fiskars az elegáns és funkcionális kerti szerszámok gyártójaként ismert, amelyek kӧnnyűek, erősek és nӧvelik a kertben végzettt munkák teljesítményét. Ez lehetővé teszi az Ön kreativitásának teljes kihasználását. Új FiskarsQuikFit™ kollekció a toldatelemek széleskӧrű kínálatával az ӧsszes lehetséges kerti munkához. Ez a fűrész speciálisan a Fiskars 30 cm nyéllel használható, a foglalat és zár FiberComp™, edzett fűrészlap. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fiskars QuikFit egyenes fűrész mert kedvező ár 9 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kézi fűrészek.

Reviews Fiskars QuikFit egyenes fűrész
Termék felülvizsgálata Fiskars QuikFit egyenes fűrész

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fiskars QuikFit egyenes fűrész -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Fiskars vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fiskars QuikFit egyenes fűrész és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fiskars QuikFit egyenes fűrész Fiskars

További termékképek, részletesebb leírások Fiskars QuikFit egyenes fűrész és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Fiskars, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Fiskars
- code EAN 5905568365286
- a termék kategóriában van Kézi fűrészek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fiskars QuikFit egyenes fűrész Kézi fűrészek
9 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kézi fűrészek Fiskars

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fiskars QuikFit egyenes fűrész) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Fiskars), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 5905568365286 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kézi fűrészek - További termékek megtekintése