Vélemények Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos és termékinformációk

Terméknév: Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos Kézi sövényvágók Fiskars

Termékleírás: A Fiskars teleszkópos ágvágó alkalmas a vastagabb és magasan, vagy alacsonyan található ágak vágására. A nyél hossza 66 - 91 cm között állítható az optimális munkapozícióért. Az ágvágó kényelmesen használható, mivel nagyon kӧnnyű. Maximális vágási átmérő 55 cm. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos mert kedvező ár 18 445 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Kézi sövényvágók.

Reviews Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos
Termék felülvizsgálata Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Fiskars vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos Fiskars

További termékképek, részletesebb leírások Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Fiskars, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 18 445 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Fiskars
- code EAN 6411501125002
- a termék kategóriában van Kézi sövényvágók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos Kézi sövényvágók
18 445 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Kézi sövényvágók Fiskars

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fiskars SmartFit ágvágó vastag ágakhoz, teleszkópos) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Fiskars), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 6411501125002 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Kézi sövényvágók - További termékek megtekintése