Vélemények FIT II asztali lámpa, fehér és termékinformációk

Terméknév: FIT II asztali lámpa, fehér Asztali lámpák

Termékleírás: Ez a visszafogott asztali lámpa elhelyezhető irodákban, dolgozó- illetve gyerekszobákban. A lámpához felcsiptethető talpazat is tartozik, amivel hozzáerősíthető az asztal lapjához. Különböző szögbe állítható. Kapcsolója a világítótesten található. Az energiatakarékos izzó 11 W-os, ami a G23-as foglalatba illeszkedik. A csomag 1 db próbaizzót tartalmaz.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék FIT II asztali lámpa, fehér mert kedvező ár 6 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Asztali lámpák.

Reviews FIT II asztali lámpa, fehér
Termék felülvizsgálata FIT II asztali lámpa, fehér

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a FIT II asztali lámpa, fehér -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket FIT II asztali lámpa, fehér és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok FIT II asztali lámpa, fehér

További termékképek, részletesebb leírások FIT II asztali lámpa, fehér és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591022332191
- a termék kategóriában van Asztali lámpák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

FIT II asztali lámpa, fehér Asztali lámpák
6 145 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 20.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Asztali lámpák

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (FIT II asztali lámpa, fehér) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591022332191 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Asztali lámpák - További termékek megtekintése