Vélemények Flakon szappanadagoló – fehér, és termékinformációk

Terméknév: Flakon szappanadagoló – fehér, Szappanadagolók

Termékleírás: Modern kialakítású szappanadagoló, fehér színben. Praktikus fürdőszoba kiegészítő. Rendelkezésükre áll ebben a kivitelben szappantartó, fogkefetartó és WC szett.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Flakon szappanadagoló – fehér, mert kedvező ár 3 695 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szappanadagolók.

Reviews Flakon szappanadagoló – fehér,
Termék felülvizsgálata Flakon szappanadagoló – fehér,

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Flakon szappanadagoló – fehér, -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Flakon szappanadagoló – fehér, és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Flakon szappanadagoló – fehér,

További termékképek, részletesebb leírások Flakon szappanadagoló – fehér, és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 695 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 4004478158191
- a termék kategóriában van Szappanadagolók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Flakon szappanadagoló – fehér,  Szappanadagolók
3 695 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 28.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Szappanadagolók

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Flakon szappanadagoló – fehér, ) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4004478158191 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szappanadagolók - További termékek megtekintése