Vélemények Flossy Califa Slip On Shoes és termékinformációk

Terméknév: Flossy Califa Slip On Shoes Slip-on cipő Flossy

Termékleírás: Califa Slip On Shoes by Flossy > Premium shoes > Slip on > Elasticated panel > Pull tab to heel > Cushioned insole > Grip sole > Tonal stitching > Signature logo > Flossy branding > Upper: textile > Inner: textile > Sole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Flossy Califa Slip On Shoes mert kedvező ár 4 815 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Slip-on cipő.

Reviews Flossy Califa Slip On Shoes
Termék felülvizsgálata Flossy Califa Slip On Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Flossy Califa Slip On Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Flossy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Flossy Califa Slip On Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Flossy Califa Slip On Shoes Flossy

További termékképek, részletesebb leírások Flossy Califa Slip On Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Flossy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 815 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Flossy
- code EAN 2248125012401
- a termék kategóriában van Slip-on cipő


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Flossy Califa Slip On Shoes Slip-on cipő
4 815 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Slip-on cipő Flossy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Flossy Califa Slip On Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Flossy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2248125012401 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Slip-on cipő - További termékek megtekintése