Vélemények Footjoy Casual Golf Shoes Ladies és termékinformációk

Terméknév: Footjoy Casual Golf Shoes Ladies Női golf cipők Footjoy

Termékleírás: Footjoy Casual Golf Shoes Ladies The Footjoy Casual Golf Shoes are a modern blend of style and quality. Designed with a touch and close fastener for a secure fit, the padded ankle collar and cushioned insole providing great comfort on the course. A DuraMax rubber outsole ensures grip and durability to ensure you focus your performance on the game. > Ladies golf shoes > Touch and close fastener > LoPro Last- rounded toe with a shallow forefoot and narrow heel > Padded ankle collar > Cushioned insole > Heel and toe overlay > DuraMax rubber outsole (grip & durability) > Upper: textile/leather > Inner: textile > Outsole: synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Footjoy Casual Golf Shoes Ladies mert kedvező ár 24 458 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Női golf cipők.

Reviews Footjoy Casual Golf Shoes Ladies
Termék felülvizsgálata Footjoy Casual Golf Shoes Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Footjoy Casual Golf Shoes Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Footjoy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Footjoy Casual Golf Shoes Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Footjoy Casual Golf Shoes Ladies Footjoy

További termékképek, részletesebb leírások Footjoy Casual Golf Shoes Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Footjoy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 24 458 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Footjoy
- code EAN 2289005902306
- a termék kategóriában van Női golf cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Footjoy Casual Golf Shoes Ladies Női golf cipők
24 458 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Női golf cipők Footjoy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Footjoy Casual Golf Shoes Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Footjoy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2289005902306 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Női golf cipők - További termékek megtekintése