Vélemények Footjoy Fury Junior Golf Shoes és termékinformációk

Terméknév: Footjoy Fury Junior Golf Shoes Gyermek golf cipők Footjoy

Termékleírás: Footjoy Fury Junior Golf Shoes The Kids Footjoy Fury Golf Shoes are perfect for little golfers, featuring a shaped ankle collar and lace fastening front for a secure and comfortable fit coupled with a moulded outsole with softspikes for stable traction on those all important shots, completed with the Footjoy branding to the side of the heel. > Kids golf shoes > Shaped ankle collar > Lace fastening front > Cushioned insole > Moulded outsole > Softspikes > Pull tab to the heel > FootJoy branding > Upper: Synthetic > Inner: Textile > Sole: Synthetic... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Footjoy Fury Junior Golf Shoes mert kedvező ár 29 893 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek golf cipők.

Reviews Footjoy Fury Junior Golf Shoes
Termék felülvizsgálata Footjoy Fury Junior Golf Shoes

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Footjoy Fury Junior Golf Shoes -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Footjoy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Footjoy Fury Junior Golf Shoes és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Footjoy Fury Junior Golf Shoes Footjoy

További termékképek, részletesebb leírások Footjoy Fury Junior Golf Shoes és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Footjoy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 29 893 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Footjoy
- code EAN 2286089012402
- a termék kategóriában van Gyermek golf cipők


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Footjoy Fury Junior Golf Shoes Gyermek golf cipők
29 893 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Gyermek golf cipők Footjoy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Footjoy Fury Junior Golf Shoes) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Footjoy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2286089012402 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.