Vélemények Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies és termékinformációk

Terméknév: Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies Szvetter Footjoy

Termékleírás: Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies Hit the green in this Footjoy Merino V Neck Sweater. Made with a lightweight fine knit which is styled with long sleeves and a V Neck collar . The look is complete with a embroidered Footjhoy logo to the back for a finished look. > Sweater > Fine knit > Long sleeves > V neck > Block coloured > Footjoy branding > 100% merino wool > Machine cold wash... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies mert kedvező ár 15 219 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Szvetter.

Reviews Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies
Termék felülvizsgálata Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Footjoy vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies Footjoy

További termékképek, részletesebb leírások Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Footjoy, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 15 219 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Footjoy
- code EAN 2369003194702
- a termék kategóriában van Szvetter


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies Szvetter
15 219 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Szvetter Footjoy

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Footjoy Merino V Neck Sweater Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Footjoy), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2369003194702 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Szvetter - További termékek megtekintése