Vélemények Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm és termékinformációk

Terméknév: Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm Ülőgarnitúra huzatok

Termékleírás: Cagliari modern huzatok minőségi multielasztikus anyagból készültek. Új megjelenést kölcsönöz, véd, és stílusossá varázsolja ülőgarnitúráját. A helyes méretválasztás és a huzat rugalmassága gondoskodik arról, hogy az Ön foteljára is tökéletesen illeszkedik majd.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm mert kedvező ár 20 795 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ülőgarnitúra huzatok.

Reviews Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm
Termék felülvizsgálata Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm

További termékképek, részletesebb leírások Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 20 795 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591034055491
- a termék kategóriában van Ülőgarnitúra huzatok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm Ülőgarnitúra huzatok
20 795 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 26.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Ülőgarnitúra huzatok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Forbyt Cagliari multielasztikus füles fotelhuzat ecrü színű, 70 - 100 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591034055491 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Ülőgarnitúra huzatok - További termékek megtekintése