Vélemények Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm és termékinformációk

Terméknév: Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm Ülőgarnitúra huzatok

Termékleírás: Contra modern hozatok sarokkanapéra minőségi multielasztikus anyagból készültek, mely kellemes tapintású, és tökéletesen körbefogja a bútort. Adjon új modern megjelenést kanapéjának vagy fotelének. A tökéletes huzat rugalmassága és a méret választék biztosítja, hogy passzolni fog az Ön bútorára is. A huzat úgy van megvarrva, hogy jobbos, vagy balos sarokkanapéra is könnyedén felhúzható.... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm mert kedvező ár 61 495 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Ülőgarnitúra huzatok.

Reviews Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm
Termék felülvizsgálata Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm

További termékképek, részletesebb leírások Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 61 495 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN 8591034053190
- a termék kategóriában van Ülőgarnitúra huzatok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm Ülőgarnitúra huzatok
61 495 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 25.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Ülőgarnitúra huzatok

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Forbyt Contra multielasztikus sarokkanapé-huzat barna, 340 - 540 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8591034053190 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Ülőgarnitúra huzatok - További termékek megtekintése