Vélemények Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm és termékinformációk

Terméknév: Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm Függönyök

Termékleírás: Adjon ablakainak új külsőt, ezzel a dekoratív függönnyel, vonzó geometriai alakzatokkal barna és szürke színekkel fehér alapon. A függönyön található alagútnak köszönhetően rögzíthető a karnisra. A függöny véd a fénnyel szemben és otthonossá teszi lakását. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm mert kedvező ár 6 895 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Függönyök.

Reviews Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm
Termék felülvizsgálata Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm

További termékképek, részletesebb leírások Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 6 895 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Függönyök


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm Függönyök
6 895 Ft
Az áruk elérhetősége
30.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Függönyök

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Forbyt Grain függöny barna, 150 x 245 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Függönyök - További termékek megtekintése