Vélemények Full Circle Quilted Backpack Ladies és termékinformációk

Terméknév: Full Circle Quilted Backpack Ladies Iskolai és városi hátizsákok Full Circle

Termékleírás: Full Circle Quilted Backpack Ladies The Ladies Full Circle Quilted Backpack is great fro everyday use, featuring a large main compartment with extra internal pockets along with a draw string fastening and a clasp fastening to the lid, completed with a quilted and tasselled design. > Ladies backpack > Large main compartment > Drawstring fastening > Clasp fastening > Tassel detail > Internal pockets > Quilted detail > Adjustable shoulder traps > Full Circle branding > H29cm x W22cm x D18cm... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék Full Circle Quilted Backpack Ladies mert kedvező ár 8 256 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Iskolai és városi hátizsákok.

Reviews Full Circle Quilted Backpack Ladies
Termék felülvizsgálata Full Circle Quilted Backpack Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Full Circle Quilted Backpack Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Full Circle vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Full Circle Quilted Backpack Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Full Circle Quilted Backpack Ladies Full Circle

További termékképek, részletesebb leírások Full Circle Quilted Backpack Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu Full Circle, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 8 256 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Full Circle
- code EAN 2704266030303
- a termék kategóriában van Iskolai és városi hátizsákok


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Full Circle Quilted Backpack Ladies Iskolai és városi hátizsákok
8 256 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Iskolai és városi hátizsákok Full Circle

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Full Circle Quilted Backpack Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Full Circle), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2704266030303 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Iskolai és városi hátizsákok - További termékek megtekintése