Vélemények Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm és termékinformációk

Terméknév: Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm Fürdőszobai szőnyegek Bellatex

Termékleírás:  Az Elli fürdőszobaszőnyegminden fürdőszoba nélkülözhetetlen része. Az Elli fürdőszobaszőnyeg latex bevonatának köszönhetően nem csúszik a padlón. Alkalmas a mosdóhoz, hogy ne a hideg padlón áljon, vagy a fürdőkádhoz, hogy ne csússzon el. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm mert kedvező ár 4 045 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fürdőszobai szőnyegek.

Reviews Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm
Termék felülvizsgálata Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Bellatex vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm Bellatex

További termékképek, részletesebb leírások Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Bellatex, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 4 045 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Bellatex
- code EAN 8592325061054
- a termék kategóriában van Fürdőszobai szőnyegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm Fürdőszobai szőnyegek
4 045 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fürdőszobai szőnyegek Bellatex

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fürdőszoba szőnyeg Elli Artes rózsaszín, 60 x 100 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Bellatex), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592325061054 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fürdőszobai szőnyegek - További termékek megtekintése