Vélemények Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm és termékinformációk

Terméknév: Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm Fürdőszobai szőnyegek Jerry Fabrics

Termékleírás: Fürdőszobaszőnyeg, amelyet a legkisebbek is értékelni fognak. A fürdőszobaszőnyeg a fürdőszoba nélkülӧzhetetlen kelléke. Javasoljuk, hogy helyezze a mosdó alá, így a gyerekek nem a hideg padlón fognak álni. Esetleg helyezze a fürdőkádhoz, hogy ne csússzanak el. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm mert kedvező ár 1 845 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Fürdőszobai szőnyegek.

Reviews Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm
Termék felülvizsgálata Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Jerry Fabrics vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm Jerry Fabrics

További termékképek, részletesebb leírások Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Jerry Fabrics, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 1 845 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Jerry Fabrics
- code EAN 8592753014035
- a termék kategóriában van Fürdőszobai szőnyegek


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm Fürdőszobai szőnyegek
1 845 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Fürdőszobai szőnyegek Jerry Fabrics

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Fürdőszobaszőnyeg Mickey, 40 x 60 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Jerry Fabrics), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8592753014035 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Fürdőszobai szőnyegek - További termékek megtekintése