Vélemények Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm és termékinformációk

Terméknév: Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm Faliórák Future Time

Termékleírás: Design óra tiszta eleganciával, amely Önt is elvarázsolja. Az óra másodpercmutatója folyamatos mozgást végez, tehát nem kell attól tartania, hogy az óra zavaró hatással lesz. Az órának quartz óraszerkezete van, amelyet AA 1,5 V elem műkӧdtet – nema csomagolás része. A FutureTime egy fiatal csehóramárka, amely elhozza a frisss és tiszta stílust az órapiacra. A márkára jellemző a minőségi alapanyagok felhasználása, a minőségi formatervezés, az elemmel műkӧdő quartz óraszerkezet és a folyamatosmozgású halk másodpercmutató. A Future Time órákat az időtlen univerzális formatervezés és a minőségi lakkozott borító jellemzi. Tartós és funkcionális ajándéknak is megfelel külӧnbӧző alkalmakra. Továbbiparaméterek: -          Óralap vastagsága: 0,5 cm -          Óralap jeleinek magassága: 1,5 cm -          Óralap jeleinek hossza: 6,5 cm -          Mutatók anyaga: krómozott fém -          Az óra anyaga: lakkozott MDF -          A jelek anyaga: matt fém ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm mert kedvező ár 30 145 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Faliórák.

Reviews Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm
Termék felülvizsgálata Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Future Time vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm Future Time

További termékképek, részletesebb leírások Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Future Time, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 30 145 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Future Time
- code EAN 8594186620043
- a termék kategóriában van Faliórák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm Faliórák
30 145 Ft
Az áruk elérhetősége
03.10.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Faliórák Future Time

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Future Time FT1010WE Square dark natural brown Design falióra, 40 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Future Time), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594186620043 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Faliórák - További termékek megtekintése