Vélemények Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm és termékinformációk

Terméknév: Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm Gyermek órák Future Time

Termékleírás:  Ez a többszínű, dizájner óra nagyszerű kiegészítője lehet bármely gyerekszobának, hiszen az unalmas fehér falakat is feléleszti. Az órát kvarc elemes óramű működteti, folyamatos, csendes mozgással, egy darab AA 1,5 V elemmel. A keret kiváló minőségű, edzett ABS műanyagból készül, a mutatók pedig lakkozott fémből.   A Future Time egy fiatal, ambiciózus cseh óramárka, amely óráival friss és tiszta dizájnvonalat hoz a piacra. Az e márka alá tartozó órákra mindenekelőtt a minőségi anyagok és kidolgozás, valaminz a kvarcelemes, folyamatosan csendes működésű óraművek jellemzőek. A Future Time órák időtlen, univerzális formatervezésüknek és minőségi, lakkozott borításuknak köszönhetően közkedveltek tartós, funkcionális ajándékként is a legkülönfélébb alkalmakra. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm mert kedvező ár 13 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Gyermek órák.

Reviews Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm
Termék felülvizsgálata Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Future Time vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm Future Time

További termékképek, részletesebb leírások Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Future Time, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 13 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Future Time
- code EAN 8594186620357
- a termék kategóriában van Gyermek órák


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm Gyermek órák
13 545 Ft
Az áruk elérhetősége
27.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Gyermek órák Future Time

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Future Time FT5010BL Rainbow blue Gyermek falióra, átmérő: 30 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Future Time), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 8594186620357 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Gyermek órák - További termékek megtekintése