Vélemények G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies és termékinformációk

Terméknév: G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies Modern és elegáns ruha G Star

Termékleírás: G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies These G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans are a lightweight, skinny fit construction. They are crafted with a single button fastening waist and zip up fly. These jeans take on a classic look with belt loops and 5 open pockets. They are a wash colour design with a leather brand patch and are complete with G Star branding. > Jeans > Lightweight > Skinny fit > Single button fastening waist > Zip up fly > Belt loops > 5 open pockets > Wash colour > Leather brand patch > G Star branding > Shell: 92% cotton, 6% polyester, 2% elastane > Pocket lining: 80% polyester, 20% cotton > Label: 100% bovine grain leather > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies mert kedvező ár 9 483 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies
Termék felülvizsgálata G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából G Star vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies G Star

További termékképek, részletesebb leírások G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu G Star, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 483 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó G Star
- code EAN 2642987992848
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies Modern és elegáns ruha
9 483 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha G Star

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (G Star 3301 Contour High Super Skinny Jeans Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (G Star), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2642987992848 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése