Vélemények G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies és termékinformációk

Terméknév: G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies Jeans G Star

Termékleírás: G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies > Jeans > Lightweight > Skinny fit > Single button fastening waist > Zip up fly > Belt loops > 5 open pockets > Wash colour > Tonal stitching > Embroidered logo tag > G Star branding > Shell: 92% cotton, 6% polyester, 2% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies mert kedvező ár 18 076 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Jeans.

Reviews G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies
Termék felülvizsgálata G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából G Star vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies G Star

További termékképek, részletesebb leírások G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu G Star, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 18 076 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó G Star
- code EAN 2642732903242
- a termék kategóriában van Jeans


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies Jeans
18 076 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Jeans G Star

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (G Star Dexter Super Skinny Jeans Ladies) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (G Star), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2642732903242 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Jeans - További termékek megtekintése