Vélemények G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens és termékinformációk

Terméknév: G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens Modern és elegáns ruha G Star

Termékleírás: Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens by G Star > Women's jeans > Zip fly > Double button fastening > Mid rise > Skinny jeans > Shape enhancing seam position > 5 pockets > Restored denim > Distressed detailing > G Star branding > Shell: 61% cotton, 31% modal, 6% polyester, 2% elastane > Pocket lining: 65% polyester, 35% cotton > Label: 100% cow grain leather > Zip puller: 100% sheep grain leather... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens mert kedvező ár 9 483 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens
Termék felülvizsgálata G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából G Star vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens G Star

További termékképek, részletesebb leírások G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu G Star, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 9 483 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó G Star
- code EAN 2643137992848
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens Modern és elegáns ruha
9 483 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha G Star

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (G Star Midge Cody Mid Skinny Jeans Womens) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (G Star), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2643137992848 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése