Vélemények G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans és termékinformációk

Terméknév: G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans Modern és elegáns ruha G Star

Termékleírás: G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans > Ladies jeans > Tapered fit > Belt loops > Zip fly > Single button fastening to waist > 6 pockets > Stitched detail > Worn denim > Frayed detail > G Star Raw branding > 98% cotton, 2% elastane > Machine washable... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans mert kedvező ár 19 579 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans
Termék felülvizsgálata G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából G Star vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans G Star

További termékképek, részletesebb leírások G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu G Star, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 19 579 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó G Star
- code EAN 2642288992745
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans Modern és elegáns ruha
19 579 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha G Star

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (G Star Raw Centre Tapered Ladies Jeans) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (G Star), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2642288992745 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése