Vélemények G Star Rovic Slim Dress és termékinformációk

Terméknév: G Star Rovic Slim Dress Modern és elegáns ruha G Star

Termékleírás: Rovic Slim Dress by G Star > Premium dress > Sleeveless > Button fastening > Fold down collar > Belt loops > 5 open pockets > 4 popper fastening pockets > G Star branding > Shell: 98% cotton, 2% elastane > Pocket lining: 65% polyester, 35% cotton > Top/collar stand: 100% cotton > Other fabrics: 98% cotton, 2% elastane > Machine washable at 40 degrees... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem Factcool.hu ezt ajánlja termék G Star Rovic Slim Dress mert kedvező ár 21 982 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Modern és elegáns ruha.

Reviews G Star Rovic Slim Dress
Termék felülvizsgálata G Star Rovic Slim Dress

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a G Star Rovic Slim Dress -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából G Star vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket G Star Rovic Slim Dress és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok G Star Rovic Slim Dress G Star

További termékképek, részletesebb leírások G Star Rovic Slim Dress és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján Factcool.hu G Star, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 21 982 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó G Star
- code EAN 2652551163505
- a termék kategóriában van Modern és elegáns ruha


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

G Star Rovic Slim Dress Modern és elegáns ruha
21 982 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » Factcool.hu
Áruk szállítása Modern és elegáns ruha G Star

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat Factcool.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (G Star Rovic Slim Dress) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (G Star), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 2652551163505 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértFactcool.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Modern és elegáns ruha - További termékek megtekintése