Vélemények Game fehér női balerina és termékinformációk

Terméknév: Game fehér női balerina Flower Power

Termékleírás: Vásárolj most Game fehér női balerina 3500 Ft - tól. Most rendelj! Ingyenes 14990 Ft felett... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem zapatos.hu ezt ajánlja termék Game fehér női balerina mert kedvező ár 3 500 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Flower Power.

Reviews Game fehér női balerina
Termék felülvizsgálata Game fehér női balerina

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Game fehér női balerina -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Game fehér női balerina és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Game fehér női balerina

További termékképek, részletesebb leírások Game fehér női balerina és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján zapatos.hu , ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 3 500 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó
- code EAN
- a termék kategóriában van Flower Power


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Game fehér női balerina Flower Power
3 500 Ft
Az áruk elérhetősége
Információ a boltban
irány a bolt » zapatos.hu
Áruk szállítása Flower Power

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat zapatos.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Game fehér női balerina) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekértzapatos.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Flower Power - További termékek megtekintése