Vélemények Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm és termékinformációk

Terméknév: Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm Rolók Gardinia

Termékleírás: Az easyfix roló fényáteresztő és egyszerűen fúrás, vagy csavarozás nélkül rögzíthető az ablakkeretre, a nehezéket is beleértve. Szép dekorjának köszönhetően feléleszti a lakás bármely sarkát. A rolóval Ön is modern lesz. A rögzítéshez szükséges kiegészítők a csomagolás részei. ... Teljes termékleírás megtekintése itt >>>

E-kereskedelem 4home.hu ezt ajánlja termék Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm mert kedvező ár 5 545 Ft . Vásároljon, amíg az elem még rendelkezésre áll. Az elem a kategóriában van Rolók.

Reviews Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm
Termék felülvizsgálata Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm

Laszlo
értékelés:Zökkenőmentes üzlet. Szeretem a könnyen olvasható oldalakat és a Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm -val kapcsolatos információkat. Rendben. Azt javaslom.


Balázs
megjegyzés: Szeretlek ebből a márkából Gardinia vásárolok árut.Már megvásároltam több más terméket és elégedett vagyok.


Zsolt
megjegyzés: Legtöbbször a vásárlás előtt olvastam a véleményeket Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm és gyakran megnéztem a Youtube-ot, a beszélgetéseket és a fórumokat. És ez a termék megfelel nekem.tulajdonságok Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm Gardinia

További termékképek, részletesebb leírások Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm és olvassa el a leírást a katalógus oldalain, vagy közvetlenül a bolt honlapján 4home.hu Gardinia, ahol azonnal megvásárolhatja ezt a terméket 5 545 Ft . Lásd az áruház ajánlatát.

Paraméterek és termékadatok:
- népszerű szállító és gyártó Gardinia
- code EAN 4003018285847
- a termék kategóriában van Rolók


A teljes részletességgel a legjobb árat és az ügyfelek észrevételeit a kereskedőtől kaphatja.

Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm Rolók
5 545 Ft
Az áruk elérhetősége
Készleten 30.09.2020
irány a bolt » 4home.hu
Áruk szállítása Rolók Gardinia

- Áruszállítás 1-3 munkanapon belül a nagyvárosokban
- Kiválaszthatja a forgalmat 4home.hu készpénzzel, futárral és postával (e-shopop szerint változik)

Termékinformáció

Ha a termék (Gardinia Skandináv easyfix árnyékoló roló, 60 x 150 cm) szüksége van a gyártó termék dokumentációjára (Gardinia), kézikönyvek vagy részletes termékösszetéte 4003018285847 ,forduljon közvetlenül a gyártóhoz vagy kereskedőhöz, aki pontos tájékoztatást nyújt Önnek. Minden termékleírás, ár és elérhetőség információ és nem naprakész - a mai napig. Kérjük, olvassa el az eladó weboldalát a pontos részletekért4home.hu, ahol ezek az adatok (ár és elérhetőség) mindig naprakészek.


Kapcsolódó termékek
Rolók - További termékek megtekintése